Vollagen & Hyaluronic Complex / 50 caps

Κολλαγόνο φυτικής προέλευσης, με τα ίδια 18 αμινοξέα και στην ίδια ποσότητα που περιέχονται στο ανθρώπινο κολλαγόνο, σε συνδυασμό με πυρίτιο καθώς και άλλες υπερτροφές που υποστηρίζουν την υγεία των μαλλιών και των νυχιών.
Εταιρεία: Terra Nova
Κωδικός: 40-143
Τιμή: 36,90€ 29,50€
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Terra Nova Vollagen & Hyaluronic Complex / 50 caps 

Περιέχει το καινοτόμο Vollagen®, που είναι κολλαγόνο φυτικής προέλευσης και διαθέτει τα ίδια 18 αμινοξέα στην ίδια ποσότητα με το ανθρώπινο κολλαγόνο, με βασικό πλεονέκτημα ότι τα αμινοξέα είναι ήδη απομονωμένα και έτοιμα προς απορρόφηση. Συνδυαστικά περιέχει πυρίτιο, από ρίζα μπαμπού, και αληθινές υπερτροφές που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου.

100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα.

Με κλινική μελέτη που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος σε μόλις 60 μέρες, μετά από λήψη μόνο 1 γραμμαρίου Vollagen® την ημέρα!

Συμβάλλει στην ενίσχυση της υγείας των μαλλιών και των νυχιών.

Κατάλληλο και για vegans.

Μείγμα βοτάνων MAGNIFOOD για καλύτερη απορρόφηση 100 mg
Rose Hips (Rosa canina) – ORGANIC 50 mg
Horsetail Spring Shoot (Equisetum arvense) – fresh freeze dried 25 mg
Nettle Leaf (Urtica dioica) – fresh freeze dried 25 mg
Silica [from Bamboo Shoot Extract (Bambusa vulgaris)] 75 mg
Vollagen® Amino Acid Complex 500 mg